Alpha-cursus

Alweer een aantal jaren is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Alpha-cursus.

Wat is de Alpha-cursus?
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Alle vragen mogen gesteld worden, er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
Met elkaar denk je samen na over 15 inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen en het is helemaal gratis.

Hoe werkt het?
Elke Alpha avond begint met een lekkere maaltijd. Het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.
Na de maaltijd luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.
Er zijn circa 10 Alpha-bijeenkomsten en een Alpha- dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

Kom en ervaar hoe inspirerend de Alpha cursus is. Je bent niet de enige Alpha deelnemer. Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. Of je nou een kerkelijke achtergrond hebt of niet, je kunt er altijd veel van leren. Lees voor meer verhalen en ervaringen van deelnemers meer op de site van Alpha Nederland: www.alpha-cursus.nl

Bekijk het volgende filmpje over de Alpha cursus en deel het ook aan anderen in je omgeving.

https://www.youtube.com/watch?v=p85JO2GGlO4&feature=youtu.be

Vanaf 3 juni 2020 heeft Kees Hogendijk de coördinatie van de Alpha cursus van Edwin Herwijnen overgenomen. Voor informatie over Alpha of als u zich wil aanmelden voor een volgende cursus, kunt u met Kees contact opnemen: Telefoon: 06-22389409 of kees@hoogendijk.eu.