Liberia

Update TPA Liberia

Vanuit de Rank steunen wij al meerdere jaren “Turning point of Positieve Actions” in Liberia. De activiteiten van TPA zijn gericht op evangelisatie, scholing en werkgelegenheid. We mogen blij zijn dat deze activiteiten steeds meer bij dragen aan de lokale ontwikkeling. De school staat goed bekend en is een van de weinige missionaire scholen in Liberia. Dit jaar willen we gaan kijken of we ook op een wat hoger niveau les mogen gaan geven. Voor de evangelisatie-activiteiten zijn we op zoek naar Engelse bijbels, het liefst de King James. Deze vraag kregen we vanuit de samenwerking die er is met de lokale gemeentes.
Lang niet iedereen kan zich een bijbel veroorloven.

Het landbouw project heeft de eerste opbrengst van de rubberplantage, er is 18 ton latex (grondstof voor rubber) getapt. De opbrengst hiervan zal gebruikt worden voor de stichting.

Eind februari wil ik weer een bezoek brengen aan Prince Dennis in Liberia. Het zou mooi zijn om dan enkele bijbels mee te mogen nemen. Ook ben ik erg benieuwd naar wat er allemaal gedaan is na mijn vorige bezoek. Graag willen Prince Dennis en ik iedereen bedanken voor de steun van de afgelopen jaren. Wilt u meer weten over TPA, kijk dan op: www.TPANL.com of neem contact op ondergetekende via mail kees@hoogendijk.eu

Kees Hoogendijk.