Mudraise

Mudraise

Mudraise

Elk mens heeft het recht om in vrijheid te leven, helaas is de realiteit zo anders! Wij gaan door de modder om de kind-slavernij te stoppen, zodat zij net als onze kinderen in vrijheid in deze wereld kunnen leven!!!

Als “MudMothers” gaan wij de strijd aan! Wij zien, voelen en weten dat het voor kinderen essentieel is om in vrijheid op te groeien! Het doet ons pijn, het raakt ons en vanuit die bewogenheid hebben we geen reden om NIET in actie te komen! Vanuit hetgeen wat wij hebben ontvangen willen wij uitdelen aan diegene die het nodig hebben. (gebaseerd op 2 Kor. 1:3-4)

Op zaterdag 27 juni 2020 is de Mudraise van International Justice Mission en gaan wij met een aantal vrouwen uit de Rank de strijd aan tegen slavernij. Dit doen wij door een parcours(3,6 of 9 km) met hindernissen af te leggen.

De uitdagingen die wij als “MudMothers” aangaan:

  • De obstacle run tot een goed einde brengen;
  • Trainen, trainen, trainen omdat niet iedereen in het team super sportief is;
  • Uit onze comfortzone stappen om echt door de modder te gaan;
  • Het streefbedrag van €5.500,- bij elkaar halen, en het liefst nog iets meer, hier gaan we allerlei acties voor organiseren;
  • Dat van een aantal “MudMothers” de kinderen zullen gaan deelnemen aan de kidsrun. De plaatsen zijn beperkt, dus VOL=VOL!

Is je interesse gewekt? Zou je zelf ook mee willen doen met de Mudraise? Of wellicht je zoon/dochter? Laat het weten! Wie weet kunnen we nog een team samenstellen!
Meer informatie over het team “MudMothers”, de Mudraise, International Justice Mission of een donatie schenken, kijk dan op https://mudraise.nl/mudmothers.

Als je meer info wilt of op welke manier dan ook een bijdrage wilt leveren aan deze mooie actie dan kan je contact opnemen met Marlies de Vrij – marliesvanvianen@hotmail.com / 06-43435133 of Aline Vroon – alinevdbom@hotmail.com / 06-41717145.