Onbekend met de kerk

Onbekend met de kerk dat kan betekenen onbekend met de ArkRankgemeente, onbekend met de Protestantse Kerk, onbekend met het christelijk geloof….

kerk-vraagteken

Wat je uitgangspunt ook is, je bent welkom in de Rank of de Ark! Wij willen een warme gemeente zijn die open staat voor onbekende bezoekers. Word je onverhoopt niet opgemerkt, spreek gerust iemand aan. Voor en na de kerkdienst zijn ouderlingen in de hal van de kerk aanwezig voor een kennismaking of gesprek.

Maar ook als je de kerkdiensten niet bezoek of de ‘drempel’ van het kerkgebouw te hoog is, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier met als onderwerp ‘Pastoraat’.

In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis om je te helpen jouw weg in het geloof en/of kerkelijk Krimpen of de ArkRankgemeente te vinden.

Als je nog niet goed weet wat het christelijk geloof inhoudt of hoe jij daar tegenover staat, dan is de Alpha-cursus wellicht wat voor je.

Voor informatie hierover of als u zich wilt aanmelden voor een volgende cursus, kunt u met Kees Hoogendijk contact opnemen: Telefoon: 06-22389409 of kees@hoogendijk.eu.