Sint voor Kint 2019

Benefietactie Sint voor Kint: Doe mee!

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die in armoede opgroeien, zodat zij ook een kado kunnen krijgen met Sinterklaas.

In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of – een Sinterklaaskado. Met onze benefietactie willen we deze gezinnen daarom een hart onder de riem steken. Van de opbrengst ontvangen de gezinnen een kadobon t.w.v. €20,- van de speelgoedwinkel waarmee ze een Sinterklaaskado kunnen kopen voor hun kinderen. Een moeder zei dankbaar: “Ik heb 25 euro in de week te besteden. Met de bon kon ik voor mijn dochter een boek kopen dat ze heel graag wilde.”

Helpt u mee? Organiseer een sponsoractie of maak uw gift over op NL81 INGB 0000 5434 11 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend). Of doneer eenvoudig met iDeal via www.samen010.nl/doneer/doneren. Kies het project ‘Benefietactie Sint voor Kint’ en het te doneren bedrag. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

Meer info op www.sintvoorkint.nl.

Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010.